Babagan awake dhewe

2311

Team kita

Hyundai Zhonghe Company aktif mbeta metu pembangunan ngelmu lan teknologi, nggawe kualitas, expansion pasar, lan nggawe bakat kanggo construction saka papat proyèk utama, supaya modernisasi Zhonghe Company menyang kasungsun saka Manajemen, account internasionalisasi, teknologi produk, lan dodolan globalisasi . Perusahaan ngumbar dadi supplier anjog ing donya produk industri.

Crita kita

Mutastis semine! Forma tonitrua praecipites. Liberioris nix rapidisque matutinis siji undae OS. Turba ambitae nitidis pungkasan. Ille declivia Orbe primaque Phoebe opifex tegi pressa crescendo. Vultus onus ponderibus aere ambitae.

"Digawe ing China 2025" sijine nerusake, bakal menyang "bakat-oriented inovasi-mimpin, kualitas pisanan, pembangunan ijo, Optimization struktural," privasi dhasar. China kang Manufaktur 2025, punika inevitability saka pepindahan lan peningkatan industri Manufaktur China kang, ing prospek gedhe ing negara kang, Shandong Qingyun mesin alat Protective Cover Manufacturing Co., Ltd., Shandong Qingyun Modern Qing Tai Spring Manufacturing Co., Ltd., Shandong Central Jerman Intelligent Electrical Manufacturing Co., Ltd., Langkawi Grand Green Angin daya New Energy Development Co., Ltd. Langkawi US-Asia Dege Environmental Protection Technology Co., Ltd., Shandong Hao Xing Tatsu Pipe Fittings Industrial Co., Ltd. melu dumadi saka Shandong Hyundai Sinobo Precision Machinery Co., Ltd. Adhedhasar saiki, fokus long-term. Ing tampilan nyiutaken purwakanthi lan link banget pembangunan Manufaktur, nyepetke munggah pepindahan lan nganyarke lan ningkataken mutu lan efficiency, daya saing inti lan kemampuan pembangunan industri Manufaktur sing apik. Kanthi nangkep babak anyar revolusi ilmiah lan teknologi lan gaya pangowahan industri, ngiyataken planning strategis lan nerusake-looking penyebaran prajurit, mudhun-kanggo-bumi dhasar, ing kompetisi mangsa kanggo Occupy dhuwur panglimané. Perusahaan Sinobo modern punika mbeta metu pangembangan ilmu lan teknologi, kualitas account, pembangunan pasar, bakat kanggo nggawe papat proyèk utama, supaya mbangun perusahaan menyang Manajemen modern, account internasionalisasi, visibilitas produk, globalisasi marketing saka modernisasi saka No diunggahake dadi produk industri anjog ing donya supplier banget. Modern wong Sinobo ing roh "anget di nggo kenceng pragmatic,,, munggah" yakin, becik welcome pelanggan anyar lan lawas ing ngarep lan luar negeri kanggo nuntun



Tampilan Online Chat!