Komprèsi Springs - Bentuke silinder Hot Roll komprèsi Gedhe Springs - China Shandong Qingyun Machine

Komprèsi Springs - Bentuke silinder Hot Roll komprèsi Gedhe Springs

Short Description:

Komprèsi Springs nyedhiyani resistance kanggo meksa mbukak external. Komprèsi Springs sing umum kabel karo witjaksono Jarak coiling lan dhiameter line telpon. Komprèsi Springs nggunakake macem-macem gulungan kawat mbukak kanggo nyedhiyani meksa mbukak external (kayata gravitasi mencet setir, utawa awak mencet ing kasur) kanggo nyedhiyani resistance. Ing tembung liyane, padha di-push bali marang njaba meksa. Komprèsi Springs sing umum kabel karo witjaksono Jarak coiling lan dhiameter line telpon. Kajaba iku, t ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Komprèsi Springs nyedhiyani resistance kanggo meksa mbukak external. Komprèsi Springs sing umum kabel karo witjaksono Jarak coiling lan dhiameter line telpon. Komprèsi Springs nggunakake macem-macem gulungan kawat mbukak kanggo nyedhiyani meksa mbukak external (kayata gravitasi mencet setir, utawa awak mencet ing kasur) kanggo nyedhiyani resistance. Ing tembung liyane, padha di-push bali marang njaba meksa. Komprèsi Springs sing umum kabel karo witjaksono Jarak coiling lan dhiameter line telpon. Kajaba iku, ana komprèsi conical Springs, utawa Springs karo kombinasi cones lan terus garis. Gumantung ing wilayah aplikasi, komprèsi Springs bisa digunakake kanggo nolak meksa lan / utawa energi nyimpen. kabel Circular sing komprèsi sing paling umum digunakake Springs, nanging ana uga teken Springs digawe saka Square, persegi dowo, lan kabel shaped khusus.

    01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!