Die Spring-Flat Spring - China Shandong Qingyun Machine

Die Spring-Flat Spring

Short Description:

Die sumber sing digunakake digunakake ing stamping mati, logam die-casting mati, cetakan plastik, lan piranti mekanis tliti obah lentur liyane, montor lan kothak. logam campuran baja Krom umume digunakake ing materi saka spring die. Krom alloy spring steel nduweni karakteristik dhuwur suhu resistance, rigidity lan urip dawa layanan.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Die sumber sing digunakake digunakake ing stamping mati, logam die-casting mati, cetakan plastik, lan piranti mekanis tliti obah lentur liyane, montor lan kothak. logam campuran baja Krom umume digunakake ing materi saka spring die. Krom alloy spring steel nduweni karakteristik dhuwur suhu resistance, rigidity lan urip dawa layanan.

    2 3 4 5 Die Spring-Flat Spring


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!