Disc spring - China Shandong Qingyun Machine

disc spring

Short Description:

1. kaku gedhe lan kapasitas buffering kuwat. Bisa tahan kathah akeh karo ewah-ewahan bentuk cilik lan cocok kanggo kesempatan karo syarat papan sumbu cilik. 2., iku nduweni ciri kaku global. Sumber wis sawetara saka sudhut ciri ora segaris. 3. nggunakake sajian padha sumber karo kombinasi beda bisa nggawe ciri spring ngganti ing sawetara saka sudhut. Cara kombinasi involution lan superposition bisa diadopsi, lan combinatio ing ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. kaku gedhe lan kapasitas buffering kuwat. Bisa tahan kathah akeh karo ewah-ewahan bentuk cilik lan cocok kanggo kesempatan karo syarat papan sumbu cilik.

    2., iku nduweni ciri kaku global. Sumber wis sawetara saka sudhut ciri ora segaris.

    3. nggunakake sajian padha sumber karo kombinasi beda bisa nggawe ciri spring ngganti ing sawetara saka sudhut. Cara kombinasi involution lan superposition bisa diadopsi, lan kombinasi kekandelan beda lan nomer beda sheets bisa digunakake.

    4. nalika dibandhingke bebarengan, sing luwih nomer sumber, sing luwih mbukak.

    karakteristik

    stroke cekak tetegenan

    papan cilik dibutuhake

    Gampang kanggo nggunakake

    Gampang kanggo ndandani lan ngganti

    High ekonomi lan keamanan

    urip layanan Long

    1 2 3 4 5 6

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!