Teknik Mesin spring - China Shandong Qingyun Machine

Teknik Mesin spring

Short Description:

1. miturut karakteristik beda mbukak ing karya, sumber helical bisa dadi telung jinis: komprèsi, tension lan puntiran. 2. miturut karakteristik struktural, iku bisa dipérang dadi rong kategori: spring helical bentuke silinder lan global diameteripun helical spring. 3. miturut ciri sawijining wangun, iku bisa dipérang dadi conical, gulung, cekung lan manéka gilig. 4. ing produksi lan nggunakake, ing spring spiral uga bisa dipérang dadi rong jinis: Spi gedhe ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. miturut karakteristik beda mbukak ing karya, sumber helical bisa dadi telung jinis: komprèsi, tension lan puntiran.

    2. miturut karakteristik struktural, iku bisa dipérang dadi rong kategori: spring helical bentuke silinder lan global diameteripun helical spring.

    3. miturut ciri sawijining wangun, iku bisa dipérang dadi conical, gulung, cekung lan manéka gilig.

    4. ing produksi lan nggunakake, ing spring spiral uga bisa dipérang dadi rong jinis: gedhe spring spiral lan spring spiral cilik miturut cara mbentuk lan diameteripun saka materi. Tilas biasane panas mbentuk, lan terakhir kadhemen mbentuk.

    5. klasifikasi liyane

    Jinis spring spiral luwih, lan bisa dipérang miturut jinis external.

    Biasa bentuke silinder helical spring;

    Variabel diameteripun helical spring.

    Miturut arah baris spiral, iku bisa dipérang dadi:

    Ngiwa-nyerahke spring;

    A spring tengen-nyerahke.

    Variabel diameteripun sumber helical sing dipérang dadi sumber conical helical, spiral Koil sumber, lan sumber helical cekung.

    sumber helical bentuke silinder sing prasaja ing struktur, gampang kanggo Pabrik lan digunakake digunakake. line karakteristik sawijining garis lurus, bisa digunakake minangka spring komprèsi, mulet spring lan puntiran spring. Nalika mbukak gedhe lan ukuran radial diwatesi, rong komprèsi diameteripun sumber bisa dipigunakaké bebarengan kanggo mbentuk spring digabungake.

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!