spring gedhe - panas coil spring spring heavy - China Shandong Qingyun Machine

spring gedhe - panas coil spring spring abot

Short Description:

orgen tunggal spring Koil uga dikenal minangka spring gedhe, amarga diameteripun umum spring banget gedhe, ing diameteripun Koil Koil spring panas tekan 16-200mm, lan proses produksi adopts teknologi coil panas. Ing spring buta gampang kanggo corak sawise panas, lan mari punika cilik. Sawise mbentuk, iku perlu quenching lan tempering. Spring digunakake ing pertahanan negara, segara, papan, railway, daya nuklir, daya angin, daya termal, mesin engineering, mesin mining, construction m ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    orgen tunggal spring Koil uga dikenal minangka spring gedhe, amarga diameteripun umum spring banget gedhe, ing diameteripun Koil Koil spring panas tekan 16-200mm, lan proses produksi adopts teknologi coil panas. Ing spring buta gampang kanggo corak sawise panas, lan mari punika cilik. Sawise mbentuk, iku perlu quenching lan tempering. Spring digunakake ing pertahanan negara, segara, papan, railway, daya nuklir, daya angin, daya termal, mesin engineering, mesin mining, mesin construction, elevator lan ing, ndhukung utawa ngganti panas Koil sumber ing tanduran baja lan daya tanduran lan peralatan liyane ing ngarep lan luar negeri.

     2 1


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!