komprèsi Springs

Komprèsi Springs nyedhiyani resistance kanggo kathah external. Komprèsi sumber sing umum kabel Jarak gulungan kawat lan duwe diameter kabel tetep. Komprèsi sumber nggunakake macem-macem gulungan kawat mbukak sumber resistance kanggo kathah njaba kayata gravitasi meksa nindakake perkara mudhun setir utawa awak mencet ing kasur. Sing, padha di-push bali kanggo nolak meksa external. Komprèsi sumber sing umum kabel Jarak gulungan kawat lan duwe diameter kabel tetep. Kajaba iku, ana uga komprèsi conical sumber, utawa kombinasi saka cones lan sumber linear. Gumantung ing lapangan aplikasi, komprèsi sumber bisa dipigunakaké kanggo nolak meksa lan / utawa energi nyimpen. kabel Circular punika spring komprèsi paling umum digunakake, nanging uga nduweni alun, persegi dowo lan kabel shaped khusus digawe saka komprèsi sumber


Post wektu: Jul-19-2018

Tampilan Online Chat!