tension spring

Akeh piranti terminal beda utawa "pancingan" digunakake kanggo mesthekake pasukan narik saka spring tension. Ing asas apa tension spring lan komprèsi spring ngelawan. Ing spring komprèsi tumindak ing arah ngelawan nalika dipencet, lan tension spring tumindak ing arah ngelawan nalika wis digawe dowo utawa ditarik loro. Nalika spring tension wis ditarik loro ing ends, spring bakal nyoba kanggo narik wong bali bebarengan. Kaya komprèsi sumber, tension sumber nresep lan energi nyimpen. Nanging kados komprèsi sumber, paling tension sumber biasané ing jurusan tartamtu saka tension, malah tanpa mbukak sembarang. tension pisanan iki nemtokake carane tightly ing spring gulungan kawat tension tanpa mbukak sembarang.


Post wektu: Jul-19-2018

Tampilan Online Chat!