Spiral spring-narik spring-bentuke silinder spring gedhe - China Shandong Qingyun Machine

Spiral spring-narik spring-bentuke silinder spring gedhe

Short Description:

spring helical; jeneng Inggris: spring helical. A spring spiral digawe saka spring kabel. Folding diferensiasi katon Ana akeh jinis sumber spiral, kang bisa dipérang dadi: Biasa bentuke silinder Koil sumber; Ngurangi sumber helical. Miturut arah spiral bisa dipérang dadi: spring spring Kiri-nyerahke tengen nyerahke. Bentuke silinder Koil sumber sing prasaja ing struktur, gampang kanggo Pabrik lan paling wiyar dipigunakaké. line karakteristik sawijining garis lurus, kang bisa dadi u ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    spring helical; jeneng Inggris: spring helical. A spring spiral digawe saka spring kabel.

    diferensiasi katon lempitan

    Ana akeh jinis sumber spiral, kang bisa dipérang dadi:

    Biasa bentuke silinder Koil sumber;

    Ngurangi sumber helical.

    Miturut arah spiral bisa dipérang dadi:

    Ngiwa-nyerahke spring

    Kanan-nyerahke spring.

    Bentuke silinder Koil sumber sing prasaja ing struktur, gampang kanggo Pabrik lan paling wiyar dipigunakaké. line karakteristik sawijining garis lurus, kang bisa digunakake minangka spring komprèsi, tension spring lan puntiran spring. Nalika mbukak gedhe lan ukuran radial diwatesi, loro komprèsi sumber karo dhiameter beda bisa digunakake bebarengan kanggo mbentuk spring digabungake.

    bagean Column komprèsi spiral spring, jeneng, specifications:

    1. Spring diameteripun kabel: d, ing diameteripun spring kabel.

    2. Spring Outer Diameter: D0, nuduhake diameteripun njaba saka spring.

    3. Spring diameteripun utama: D1, nuduhake diameteripun utama saka spring, D1 = D-2d.

    4. Ing diameteripun saka spring: D2, ing diameteripun rata-rata saka spring, D2 = DD.

    5. Jarak: t, saliyane kanggo dering support ing ends, nuduhake sumbu kadohan antarane loro dering jejer.

    6. Nomer efektif saka dadi n, nomer support dadi N2 lan nomer total dadi N1, supaya komprèsi spring karya stabil, pasukan seragam, spring bakal nyenyet lan Gamelan ing loro ends nalika Manufaktur. Sisih tightly flattened mung serves minangka dhukungan, supaya iku ring support. Ana telung jinis dering support: 1.5, 2, lan 2,5, lan 2,5 sing paling digunakake. Liyane saka bunderan sing katahan ing pitches witjaksono, disebut laps efektif. Jumlah total dadi N1 jumlah saka nomer dadi n efektif lan nomer support dadi N2.

    7. dhuwur Free: H0, dhuwur total spring nalika wis ora kena pengaruh dening pasukan njaba, H0 = nt + (n2-0.5) d.

    8. Expand dawa: L, dawa kothong digunakake kanggo nggawe spring, L≈n1√ (πD2) & sup2, + t & sup2 ;.

    ciri lempitan

    Variabel spring diameteripun spiral dipérang dadi: spring coil conical, spiral coil spring, cekung coil spring.

    Tapered Koil sumber kudu cushioning apik lan bisa tahan kathah akeh.

    Helical Koil sumber bisa nyimpen energi liyane lan tahan kathah luwih, nanging proses Manufaktur luwih rumit.

    Cekung Koil sumber sing padha ing kinerja kanggo conical Koil sumber lan digunakake ing bantal lan kasur.

    Permukaan ing kabel spring steel wis babak lan persegi dowo manéka, lan bagean salib bunder paling umum digunakake.

    A spring Koil, a spring puntiran, iku spring sing ngalami ewah-ewahan bentuk torsional, lan bagean sawijining digunakake uga tatu tightly menyang wangun spiral. Struktur pungkasan spring puntiran punika lengen puntiran sing machined menyang manéka warna tinimbang pancing. Puntiran sumber asring digunakake ing mekanisme imbangan mechanical lan sing digunakake digunakake ing produksi industri kayata montor, peralatan mesin, lan electrical Perkakas.

    2 3 4 5 6 7 8 9


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!