Tension spring - China Shandong Qingyun Machine

tension spring

Short Description:

Tension spring-mulet sumber, uga dikenal minangka spiral tension sumber, sing umum pitches karo akeh bagean babak. Padha bisa digunakake ing akeh aplikasi, kayata Déwan produksi, pacobèn, riset lan pangembangan, lan pangopènan. Tension spring peran wigati ing pasar global lan wis digunakake digunakake ing nimbali, marine, komputer, electronics, automotive, jamur, medicine, biokimia, aerospace, railway, daya nuklir, daya angin, daya termal, construction machi ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Tension spring-mulet sumber, uga dikenal minangka spiral tension sumber, sing umum pitches karo akeh bagean babak. Padha bisa digunakake ing akeh aplikasi, kayata Déwan produksi, pacobèn, riset lan pangembangan, lan pangopènan. Tension spring peran wigati ing pasar global lan wis digunakake digunakake ing nimbali, marine, komputer, electronics,, jamur, medicine, biokimia, aerospace, railway, daya nuklir, daya angin, daya termal, mesin construction, mesin mining automotive , mesin construction, Elevators lan kothak.

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!