Tower spring conical spring - China Shandong Qingyun Machine

Tower spring conical spring

Short Description:

Tower spring jenis pengurangan spring. ciri utama sing volume cilik, mbukak gedhe lan global kaku. Punika wiyar dipigunakaké ing kesempatan karo papan cilik lan mbukak gedhe lan kejut absorber.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Tower spring jenis pengurangan spring. ciri utama sing volume cilik, mbukak gedhe lan global kaku. Punika wiyar dipigunakaké ing kesempatan karo papan cilik lan mbukak gedhe lan kejut absorber.

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!