С.

Hyundai Zhonghe компанија е активно спроведување на научни и технолошки развој, квалитетот на создавањето, проширување на пазарот, како и создавање талент за изградба на четири големи проекти, со цел да се модернизира Zhonghe компанија во модернизација на менаџмент, бренд интернационализација, производ технологија, како и продажба на глобализацијата . Компанијата се стреми да стане водечки снабдувач на светот на индустриски производи.

Прочитај повеќе

Избрана Производи

Curabitur не ante не ligula placerat condimentum во ЕУ est vehicula magna

Пристигнување Производи

Curabitur не ante не ligula placerat condimentum во ЕУ est vehicula magna

partener

Curabitur не ante не ligula placerat condimentum во ЕУ est vehicula magna

WhatsApp Онлајн Chat!