за нас

2311

Нашиот тим

Hyundai Zhonghe компанија е активно спроведување на научни и технолошки развој, квалитетот на создавањето, проширување на пазарот, како и создавање талент за изградба на четири големи проекти, со цел да се модернизира Zhonghe компанија во модернизација на менаџмент, бренд интернационализација, производ технологија, како и продажба на глобализацијата . Компанијата се стреми да стане водечки снабдувач на светот на индустриски производи.

Нашата приказна

Mutastis semine! Форма tonitrua praecipites. Liberioris Никта rapidisque matutinis unus undae оперативен систем. Системот за адресари ambitae nitidis ultima. Ille declivia Orbe primaque Фиби opifex tegi pressa крешчендо. Vultus обврска ponderibus aere ambitae.

"Произведено во Кина 2025" стави напред, се придржуваат до "иновации управувано, квалитет прво, зелен развој, структурни оптимизација, талент-ориентирана" Основната политика. Кина е производство на 2025 година, е неизбежноста на трансформацијата и надградба на Кина индустрија, во голема перспектива на земјата, Шандонг Qingyun машина алатка Заштитен капак Производство копродукции, Ltd Шандонг Qingyun Модерни Чинг Tai пролет Производство копродукции, Ltd, Шандонг Централна германската Интелигентна Електрични производство копродукции, Ltd, Кингдао Гранд Зелена Ветерни нови енергетски развој на копродукции, ООД Yantai САД-Азија Dege заштита на животната средина технологија копродукции, Ltd, Шандонг Hao Ксинг Tatsu цевководни фитинзи Индустриски копродукции, ООД заеднички составен од Шандонг Hyundai Sinobo прецизен Машини производство копродукции, Ltd Врз основа на тековните, долгорочен фокус. Со оглед на ограничување на грло и слабата алка за развој на производство, забрзување на трансформацијата и надградба и подобрување на квалитетот и ефикасноста, јадрото на конкурентноста и одржлив развој на способност на преработувачката индустрија се подобри. Точно да ја сфати на новата рунда на научна и технолошка револуција и тренд индустриските промени, зајакнување на стратешкото планирање и прогресивен распоредување, спуштен на земјата фондација, во иднина конкуренција да го окупираат командантот височините. модерен Sinobo компанија е извршување на развојот на науката и технологијата, квалитетот на брендот, развој на пазарот, талент да се создаде четири големи проекти, со цел да се изгради компанијата во модерен менаџмент, бренд интернационализација, видливоста на производи, маркетинг глобализацијата на модернизација на претпријатија и се стреми да биде светски водечки индустриски производи одлични добавувачи. Модерни Sinobo луѓе во духот на "топло, ригорозни, прагматични, нагоре" верување, топло добредојде на нови и стари клиенти дома и во странство да го водиWhatsApp Онлајн Chat!