Tentang Kami

2311

Tim kami

Hyundai Zhonghe Company anu aktip mawa kaluar ngembangkeun ilmiah sarta téhnologis, kreasi kualitas, ékspansi pasar, tur nyiptakeun bakat pikeun pangwangunan opat proyék utama, guna modernisasikeun Zhonghe Company kana modérnisasi manajemén, brand internationalization, téhnologi produk, sarta jualan globalisasi . Pausahaan strives jadi supplier ngarah di dunya produk industri.

Carita urang

Mutastis semine! Forma tonitrua praecipites. Liberioris nix rapidisque matutinis unus undae OS. Turba ambitae nitidis Ultima. Ille declivia orbe primaque Phoebe opifex tegi pressa crescendo. Vultus onus ponderibus aere ambitae.

"Digawe di Cina 2025" nempatkeun ka hareup, taat kana "bakat-berorientasi inovasi-disetir, kualitas heula, ngembangkeun héjo, optimasi struktural," kawijakan dasar. Cina urang manufaktur 2025, nya éta inevitability tina transformasi jeung Ngaronjatkeun industri manufaktur Cina urang, dina prospek hébat nagara urang, Shandong Qingyun mesin alat palindung Cover Manufaktur Co., Ltd., Shandong Qingyun Modern Qing Tai Spring Manufaktur Co., Ltd., Shandong sentral Jerman calakan Eléktro Manufaktur Co., Ltd., Qingdao Grand Héjo Angin kakuatan Anyar Energy Development Co., Ltd. Yantai AS-Asia Dege Protection Lingkungan Téhnologi Co., Ltd., Shandong Hao Xing Tatsu pipe fittings Industrial Co., Ltd. babarengan diwangun ku Shandong Hyundai Sinobo Precision mesin Manufaktur Co., Ltd. Dumasar arus, fokus jangka panjang. Dina panempoan restricting nu bottleneck na link lemah ngembangkeun manufaktur, ngebut nepi transformasi jeung Ngaronjatkeun jeung ngaronjatkeun kualitas sarta efisiensi, daya saing inti jeung pangabisa ngembangkeun sustainable industri manufaktur nu ningkat. Akurat nangkep babak anyar revolusi ilmiah sarta téhnologis jeung trend robah industri, nguatkeun tata strategis sarta maju-pilari deployment, handap-to-bumi yayasan, dina kompetisi ka hareup pikeun nempatan jangkung commanding. Perusahaan Sinobo modern anu mawa kaluar ngembangkeun Elmu Pangaweruh jeung Teknologi, kualitas brand, ngembangkeun pasar, bakat keur nyieun opat proyék utama, guna ngawangun pausahaan kana manajemen modern, brand internationalization, pisibilitas produk, globalisasi pamasaran tina modérnisasi usaha na striving janten produk industri anjog di dunya suppliers alus teuing. Modern jalma Sinobo dina sumanget "haneut rigorous pragmatis,,, luhur" kapercayaan, warmly ngabagéakeun para nasabah anyar jeung heubeul betah tur mancanagara pikeun panduan



WhatsApp Online Chat!