Komprési Springs - Cylindrical Hot Roll komprési ageung Springs - Cina Shandong Qingyun Mesin

Komprési Springs - Cylindrical Hot Roll komprési ageung Springs

Pondok Description:

Komprési Springs nyadiakeun résistansi kana tekanan beban éksternal. Komprési Springs umumna kawat mibanda sarua pitch coiling sarta diaméter garis dibereskeun. Komprési Springs nganggo sababaraha coils kabuka nyadiakeun tekanan beban éksternal (kayaning gravitasi mencét kabayang, atanapi awak mencét kana kasur) nyadiakeun résistansi. Dina basa sejen, aranjeunna kadorong deui ngalawan tekanan éksternal. Komprési Springs umumna kawat mibanda sarua pitch coiling sarta diaméter garis dibereskeun. Sajaba ti éta, t ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Komprési Springs nyadiakeun résistansi kana tekanan beban éksternal. Komprési Springs umumna kawat mibanda sarua pitch coiling sarta diaméter garis dibereskeun. Komprési Springs nganggo sababaraha coils kabuka nyadiakeun tekanan beban éksternal (kayaning gravitasi mencét kabayang, atanapi awak mencét kana kasur) nyadiakeun résistansi. Dina basa sejen, aranjeunna kadorong deui ngalawan tekanan éksternal. Komprési Springs umumna kawat mibanda sarua pitch coiling sarta diaméter garis dibereskeun. Sajaba ti éta, aya komprési kerucut Springs, atawa Springs kalayan kombinasi congcot sarta garis lempeng. Gumantung kana aréa aplikasi, komprési Springs bisa dipaké pikeun nolak tekanan jeung / atawa énergi toko. kawat sirkular anu komprési paling ilahar dipake Springs, tapi aya ogé dikomprés Springs dijieunna tina Square, rectangular, sarta kawat ngawangun husus.

    01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!