Maot Spring-Datar Spring - Cina Shandong Qingyun Mesin

Maot Spring-Datar Spring

Pondok Description:

Maot cinyusu anu loba dipaké dina stamping mati, logam paeh-casting mati, molds plastik, jeung alat-alat mékanis precision pindah elastis sejen, mobil jeung widang lianna. baja alloy kromium umumna dipaké dina bahan spring paeh. Kromium alloy spring baja boga ciri lalawanan suhu luhur, rigidity tur hirup layanan panjang.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Maot cinyusu anu loba dipaké dina stamping mati, logam paeh-casting mati, molds plastik, jeung alat-alat mékanis precision pindah elastis sejen, mobil jeung widang lianna. baja alloy kromium umumna dipaké dina bahan spring paeh. Kromium alloy spring baja boga ciri lalawanan suhu luhur, rigidity tur hirup layanan panjang.

    2 3 4 5 Maot Spring-Datar Spring


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!