Disc spring - Cina Shandong Qingyun Mesin

disc spring

Pondok Description:

1. stiffness nyaeta badag sarta kapasitas buffering téh kuat. Bisa tahan beban badag kalayan deformasi leutik sarta cocog pikeun kaayaan kalawan syarat spasi axial leutik. 2., éta boga ciri stiffness variabel. spring ieu rupa-rupa ciri linier. 3. ngagunakeun piring sami cinyusu jeung kombinasi béda bisa nyieun ciri spring ngarobah dina rupa-rupa. Metodeu kombinasi involution na superposition bisa diadopsi, sarta combinatio nu ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. stiffness nyaeta badag sarta kapasitas buffering téh kuat. Bisa tahan beban badag kalayan deformasi leutik sarta cocog pikeun kaayaan kalawan syarat spasi axial leutik.

    2., éta boga ciri stiffness variabel. spring ieu rupa-rupa ciri linier.

    3. ngagunakeun piring sami cinyusu jeung kombinasi béda bisa nyieun ciri spring ngarobah dina rupa-rupa. Metodeu kombinasi involution na superposition bisa diadopsi, sarta mangrupakeun kombinasi antara ketebalan béda jeung nomer beda cadar bisa dipaké.

    4. lamun tumpuk babarengan, nu gede jumlah cinyusu, anu gede beban.

    boga sipat husus

    stroke pondok tur beban beurat

    spasi Leutik diperlukeun

    Gampang ngagunakeun

    Gampang ngalereskeun tur ngaganti

    Tinggi ékonomi jeung kaamanan

    hirup layanan panjang

    1 2 3 4 5 6

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!