Rékayasa mesin spring - Cina Shandong Qingyun Mesin

Rékayasa mesin spring

Pondok Description:

1. nurutkeun kana ciri béda beban jam gawé, cinyusu hélik bisa dibagi jadi tilu jenis: komprési, tegangan jeung torsion. 2. nurutkeun kana ciri struktural, éta bisa dibagi jadi dua kategori: cinyusu hélik cylindrical jeung variabel diaméterna hélik spring. 3. nurutkeun ciri bentuk na, bisa dibagi kana kerucut, gulung, kerung sarta wangun convex. 4. dina produksi sarta pamakéan, cinyusu spiral ogé bisa dibagi jadi dua tipe: spi badag ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. nurutkeun kana ciri béda beban jam gawé, cinyusu hélik bisa dibagi jadi tilu jenis: komprési, tegangan jeung torsion.

    2. nurutkeun kana ciri struktural, éta bisa dibagi jadi dua kategori: cinyusu hélik cylindrical jeung variabel diaméterna hélik spring.

    3. nurutkeun ciri bentuk na, bisa dibagi kana kerucut, gulung, kerung sarta wangun convex.

    4. dina produksi sarta pamakéan, cinyusu spiral ogé bisa dibagi jadi dua tipe: badag spring spiral jeung cinyusu spiral leutik nurutkeun métode ngabentuk jeung diaméter materi. Urut anu biasana panas ngabentuk, sarta kiwari dimungkinkeun aya tiis ngabentuk.

    5. klasifikasi séjén

    Jinis spring spiral anu leuwih, sarta bisa dibagi dumasar kana tipe éksternal.

    Biasa cylindrical hélik spring;

    Variabel diaméterna hélik spring.

    Numutkeun arah garis spiral, éta bisa dibagi jadi:

    Ditinggalkeun-dibikeun spring;

    Hiji musim semi katuhu-dibikeun.

    Variabel diaméterna cinyusu hélik dibagi kana cinyusu kerucut hélik, spiral coil cinyusu, sarta cinyusu hélik kerung.

    cinyusu hélik Cylindrical anu basajan di struktur, gampang pikeun rancang sarta loba dipaké. garis ciri na ieu garis lempeng, éta bisa dipaké salaku spring komprési, manjang spring jeung torsion spring. Lamun beban anu badag sarta ukuran radial ngan bisa laksana, dua béda komprési diaméterna cinyusu bisa dipaké babarengan pikeun ngabentuk spring digabungkeun.

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!