spring badag - panas coil spring spring beurat - Cina Shandong Qingyun Mesin

spring badag - panas coil spring spring beurat

Pondok Description:

OT spring coil ieu kawanoh ogé salaku spring badag, sabab diaméter umum tina cinyusu anu kacida badag, diaméter coil of coil cinyusu panas ngahontal 16-200mm, sarta proses produksi adopts téhnologi coil panas. Cinyusu buta Gampang pulas sanggeus pemanasan, sarta resilience nyaeta leutik. Saatos ngabentuk, éta perlu quenching na tempering. Spring dipaké dina pertahanan nasional, sagara, spasi, kareta api, kakuatan nuklir, kakuatan angin, kakuatan termal, mesin rékayasa, mesin pertambangan, konstruksi m ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    OT spring coil ieu kawanoh ogé salaku spring badag, sabab diaméter umum tina cinyusu anu kacida badag, diaméter coil of coil cinyusu panas ngahontal 16-200mm, sarta proses produksi adopts téhnologi coil panas. Cinyusu buta Gampang pulas sanggeus pemanasan, sarta resilience nyaeta leutik. Saatos ngabentuk, éta perlu quenching na tempering. Spring dipaké dina pertahanan nasional, sagara, spasi, kareta api, kakuatan nuklir, kakuatan angin, kakuatan termal, mesin rékayasa, mesin pertambangan, mesin konstruksi, lift jeung saterusna, nu ngarojong atawa ngaganti panas coil cinyusu dina tutuwuhan baja jeung kakuatan nu tutuwuhan jeung alat-alat sejen di imah jeung di mancanagara.

     2 1


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!