komprési Springs

Komprési Springs nyadiakeun résistansi kana beban éksternal. Komprési cinyusu umumna kawat pitch coils sarta boga diaméter kawat maneuh. Komprési cinyusu nganggo sababaraha coils kabuka pikeun nyadiakeun résistansi kana beban éksternal kayaning gravitasi ngadorong handap kabayang atawa awak mencét kana kasur. Hartina, aranjeunna kadorong deui nolak tekanan éksternal. Komprési cinyusu umumna kawat pitch coils sarta boga diaméter kawat maneuh. Sajaba ti éta, aya ogé komprési kerucut cinyusu, atawa kombinasi congcot sarta cinyusu linier. Gumantung kana widang aplikasi, komprési cinyusu bisa dipaké pikeun nolak tekanan jeung / atawa énergi toko. kawat sirkular nyaéta cinyusu komprési paling ilahar dipake, tapi ogé ngabogaan kuadrat, rectangular sarta kawat ngawangun husus dijieun tina komprési cinyusu


Pos waktos: Jul-19-2018

WhatsApp Online Chat!