tegangan spring

Loba alat terminal béda atawa "kait" nu dipake pikeun mastikeun gaya tarik tina cinyusu tegangan. Prinsip gawé tina tegangan spring jeung komprési cinyusu téh tibalik. Cinyusu komprési tindakan dina arah nu lalawanan lamun dipencet, sarta tegangan spring meta dina arah nu lalawanan keur stretched atanapi ditarik eta. Nalika cinyusu tegangan ieu ditarik eta dina duanana tungtung, cinyusu bakal coba narik éta deui babarengan. Kawas komprési cinyusu, tegangan cinyusu nyerep énérgi toko. Tapi kawas komprési cinyusu, paling tegangan cinyusu anu biasana di handapeun hiji gelar tangtu tegangan, sanajan tanpa beban nanaon. tegangan awal ieu nangtukeun sabaraha pageuh cinyusu coils tegangan tanpa beban nanaon.


Pos waktos: Jul-19-2018

WhatsApp Online Chat!