Spiral cinyusu-tarikan cinyusu-cylindrical spring badag - Cina Shandong Qingyun Mesin

Spiral cinyusu-tarikan cinyusu-cylindrical spring badag

Pondok Description:

spring hélik; Ngaran Inggris: cinyusu hélik. Hiji musim semi spiral dijieunna tina cinyusu kawat. Tilepan diferensiasi penampilan Aya loba jenis cinyusu spiral, nu bisa dibagi jadi: Biasa cylindrical coil cinyusu; Ngurangan cinyusu hélik. Numutkeun arah spiral anu bisa dibagi kana: cinyusu spring Kénca-dibikeun Katuhu-dibikeun. Cylindrical coil cinyusu anu basajan di struktur, gampang pikeun rancang sarta paling loba dipaké. garis ciri na mangrupakeun garis lempeng, anu tiasa u ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    spring hélik; Ngaran Inggris: cinyusu hélik. Hiji musim semi spiral dijieunna tina cinyusu kawat.

    diferensiasi penampilan tilepan

    Aya loba jenis cinyusu spiral, nu bisa dibagi jadi:

    Biasa cylindrical coil cinyusu;

    Ngurangan cinyusu hélik.

    Numutkeun arah spiral anu bisa dibagi kana:

    Ditinggalkeun-dibikeun spring

    Katuhu-dibikeun spring.

    Cylindrical coil cinyusu anu basajan di struktur, gampang pikeun rancang sarta paling loba dipaké. garis ciri na mangrupakeun garis lempeng, anu bisa dipaké salaku spring komprési, tegangan spring jeung torsion spring. Lamun beban anu badag sarta dimensi radial ngan bisa laksana, dua komprési cinyusu kalawan diaméter béda bisa dipaké babarengan pikeun ngabentuk spring digabungkeun.

    bagian kolom komprési spiral cinyusu, ngaran, spésifikasi:

    1. Spring diaméterna kawat: d, diaméter spring kawat.

    2. Spring Outer Diameter: D0, indicating the outer diameter of the spring.

    3. Spring diaméterna jero: D1, nunjukkeun diaméter jero tina cinyusu, D1 = D-2D.

    4. Diaméter cinyusu: D2, diaméter rata tina cinyusu, D2 = DD.

    5. pitch: t, sajaba cingcin rojongan dina duanana tungtung, nuduhkeun axial jarak antara dua cingcin anu tangtu.

    6. Jumlah efektip robah warna ka warna n, jumlah rojongan kabukti N2 jeung total jumlah robah warna ka warna n1, guna sangkan komprési spring karya stabil, gaya seragam, cinyusu bakal ketat tur lemes dina duanana ends nalika manufaktur. Bagian pageuh flattened ngan boga fungsi minangka pangrojong, ku kituna nyaéta ring rojongan. Aya tilu jenis cingcin rojongan: 1,5, 2, sarta 2,5, sarta 2,5 anu panglobana dipaké. Sesa bunderan anu diteundeun di pitches sarua, disebut laps éféktif. Jumlah total robah warna ka warna n1 ngarupakeun jumlah tina Jumlah robah warna ka warna n éféktif sarta Jumlah rojongan kabukti N2.

    7. jangkungna Free: H0, jangkungna total tina cinyusu lamun teu kapangaruhan ku gaya éksternal, H0 = nt + (n2-0.5) d.

    8. Ngalengkepan panjangna teh: L, panjang kosong dipake nyieun cinyusu, L≈n1√ (πD2) & sup2; + t & sup2 ;.

    ciri tilepan

    Variabel spring diaméterna spiral dibagi kana: cinyusu coil kerucut, spiral coil cinyusu, kerung coil spring.

    Tapered coil cinyusu mibanda pasipatan cushioning alus sarta bisa tahan beban badag.

    Hélik coil cinyusu bisa nyimpen deui tanaga jeung tahan beban luhur, tapi proses manufaktur téh leuwih pajeulit.

    Kerung coil cinyusu nu sarupa dina pagelaran ka kerucut coil cinyusu sarta dipaké dina cushions na kasur.

    Beungeut kawat spring baja boga buleud tur rectangular wangun, jeung bagian cross sirkular ieu paling ilahar dipake.

    Hiji musim semi coil, cinyusu torsion, nyaéta cinyusu anu subjected mun deformasi torsional, sarta bagian kerja na ogé tatu pageuh kana bentuk spiral. Struktur tungtung spring torsion mangrupakeun panangan torsion anu machined kana rupa wangun tinimbang hook a. Torsion cinyusu anu mindeng dipaké dina mékanisme kasaimbangan mékanis jeung anu loba dipaké dina produksi industrial kayaning mobil, parabot mesin, sarta panerapan listrik.

    2 3 4 5 6 7 8 9


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!