Tegangan spring - Cina Shandong Qingyun Mesin

tegangan spring

Pondok Description:

Tegangan cinyusu-manjang cinyusu, ogé katelah spiral tegangan cinyusu, umumna pitches kalawan loba bagian buleud. Éta bisa dipaké dina loba aplikasi, kayaning assembly produksi, experimentation, panalungtikan sarta pamekaran, sarta perawatan. Tegangan spring muterkeun hiji peran penting dina pasar global sarta loba dipaké dina pertahanan, laut, komputer, éléktronika, otomotif, kapang, ubar, biokimia, aerospace, kareta api, kakuatan nuklir, kakuatan angin, kakuatan termal, konstruksi machi ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tegangan cinyusu-manjang cinyusu, ogé katelah spiral tegangan cinyusu, umumna pitches kalawan loba bagian buleud. Éta bisa dipaké dina loba aplikasi, kayaning assembly produksi, experimentation, panalungtikan sarta pamekaran, sarta perawatan. Tegangan spring muterkeun hiji peran penting dina pasar global sarta loba dipaké dina pertahanan, laut, komputer, éléktronika,, kapang, ubar, biokimia, aerospace, kareta api, kakuatan nuklir, kakuatan angin, kakuatan termal, mesin konstruksi, mesin pertambangan otomotif , mesin konstruksi, Elevators jeung widang lianna.

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!