Munara spring kerucut spring - Cina Shandong Qingyun Mesin

Munara spring kerucut spring

Pondok Description:

Munara spring mangrupakeun jenis damping spring. ciri utamina anu volume leutik, beban badag tur variabel stiffness. Hal ieu loba dipaké di kali ku spasi leutik sarta beban badag tur shock absorber.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Munara spring mangrupakeun jenis damping spring. ciri utamina anu volume leutik, beban badag tur variabel stiffness. Hal ieu loba dipaké di kali ku spasi leutik sarta beban badag tur shock absorber.

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!